Theorie examen aanvragen

Wanneer je praktijkexamen wilt gaan doen, zul je eerst moeten beschikken over een theorie diploma. Een theorie examen voor auto, motor of bromfiets kun je afleggen op een van de locaties van het Centraal Bureau voor Rijvaardigheid. (CBR) Een heel handige manier om het theorie examen aan te vragen, is door dit te doen via de website van Theoriegereserveerd.nl.

Theoriegereserveerd.nl

Binnen een aantal heel eenvoudige stappen vraag je op deze website het theorie examen aan voor auto, motor, bromfiets of taxi. Wanneer je via hen het examen aanvraagt, kun je door heel Nederland heen het examen afleggen. Je kunt zelf kijken welke locatie van het CBR voor jou het handigst is. Naast het aanvragen van deze theorie examens kun je op de website ook terecht voor het aanvragen van een praktijkexamen taxi. Heel handig is dat je bij hen ook de benodigde theorieboeken kunt bestellen, zodat je goed beslagen ten ijs komt op het theorie examen.

Hoe werkt het?

Allereerst kies je welk theorie examen je wilt gaan doen. Daarna vul je je persoonsgegevens in op de website. Vervolgens betaal je heel eenvoudig met iDeal. Daarna ontvang je via de e-mail een bevestiging van de aanvraag. En tenslotte word je binnen een uur gebeld om een afspraak in te plannen wanneer en waar jij wilt. Makkelijker kan het toch niet.

Contact
Wil je contact opnemen met Theoriegereserveerd, vul dan een formulier in op hun website, stuur een e-mail, of pak even de telefoon.