Rijschool in Eindhoven: Autorijschool Vrancken

Op zoek naar een betrouwbare rijschool in Eindhoven? Dan is Autorijschool Vrancken echt iets voor jou! Bij onze rijschool geven we les volgens het RIS principe. RIS staat voor Rijopleiding In Stappen en is een uitstekende voorbereiding op het uiteindelijke examen.

Rijopleiding in Stappen

Als je gaat lessen bij onze rijschool in Eindhoven volg je in principe vier modules. Dit hoort bij de RIS lesmodule. Je leert tijdens de praktijklessen hoe je zelfstandig een route rijdt, waarbij je ook gebruik mag maken van een navigatiesysteem. Onderstaande modules ga je volgen als je kiest voor Vrancken, jouw rijschool in Eindhoven.

1: Voertuigbediening en voertuigbeheersing
2: Beheersing van bijzondere verrichtingen en eenvoudige verkeerssituaties
3: Complexe voertuigbediening en beheersing van complexe verkeerssituaties
4: Veilig en verantwoorde verkeersdeelname, verkeersinzicht en mentaliteit
Elke module wordt afgesloten met een beoordeling. De eerste twee toetsen worden door jouw instructeur uit Eindhoven afgenomen, de laatste twee (de tussentijdse toets en het praktijk examen) door een CBR examinator.

Contact jouw rijschool

Wil je stressvrij je rijbewijs halen en veilig deelnemen aan het verkeer? Meld je dan aan voor rijlessen van Autorijschool Vrancken. Volgens de RIS lesmethode haal jij vlot je rijbewijs, en is Eindhoven weer een goede bestuurder rijker.