Op prettige wijze leren autorijden? Kies voor rijschool Vrancken!

Prettig les krijgen van een ervaren instructeur
De cursus bij rijschool Vrancken heeft een logische opbouw. Tijdens de cursus doorloop je vier modules waarin je leert autorijden. Onderdeel hiervan zijn onder anderen voertuigbeheersing en het doen van bijzondere verrichtingen. Wanneer je rijlessen gaat volgen, is het belangrijk dat je je tijdens het rijden op je gemak voelt. Een vriendelijke instructeur helpt daarbij! Als je een proefles neemt bij Rijschool Vrancken, zul je merken dat de rijinstructeur passie heeft voor zijn vak en jou op alle mogelijke manieren wil helpen bij het halen van je rijbewijs. Instructeurs Rob en Laura hebben jarenlange ervaring en zorgen ervoor dat je veilig les krijgt. Bovendien doen ze hun werk met plezier, wat zorgt voor plezierige, gevarieerde lessen.

Neem een proefles!
Tijdens een proefles kun je ervaren hoe het is om in de lesauto te rijden en hoe de instructeurs lesgeven. Een proefles duurt anderhalf uur en naderhand zal de rijinstructeur je vertellen hoeveel lessen je nodig hebt tot je klaar bent voor het praktijkexamen. Op de website autorijschool-vrancken.nl vind je meer informatie over de proefles.

Rijles volgen naast school
Ook als je nog op de middelbare school zit, kun je al beginnen met het volgen van rijlessen. De officiƫle leeftijd vanaf wanneer je mag gaan lessen, is 16,5 jaar. Je kunt dan ook gaan leren voor het theorie-examen en dit examen afleggen. Dit betekent dat je na de geschiedenis- of wiskundeles gewoon in een lesauto van rijschool Vrancken kunt stappen! De instructeurs kunnen je daar gewoon oppikken, als jou dat goed uitkomt.