Motorrijbewijs halen

Motorrijden
Eindelijk een lang gekoesterde wens in vervulling laten gaan? Misschien was het ook altijd al jouw droom, rijden op een motor. Wat geeft dat een gevoel van vrijheid! Voordat je op een veilige en verantwoorde manier kunt beginnen met rijden, zul je uiteraard in bezit moeten zijn van een motorrijbewijs. Slechts dan ben je ervan verzekerd dat je op en top zult genieten van je ontelbare ritjes op de motor. Woon je in Eindhoven of omgeving, neem dan motorrijles bij rijschoolvandenwildenberg.

Rijschoolvandenwildenberg.nl
Bij deze rijschool ben je aan het juiste adres voor het behalen van je motorrijbewijs. Stel dat je toch nog twijfelt of motorrijden het helemaal is voor jou, dan is het aan te raden om eens een try-out te nemen. Tijdens deze les van 120 minuten maak je kennis met de motor en daarna kun je definitief beslissen of je echt rijlessen wilt gaan nemen. In dat geval wordt de try-out direct gebruikt als een soort intake en kan ingeschat worden hoeveel lessen je nodig zult hebben voor het behalen van je rijbewijs.

Lessen
Nadat je besloten hebt er helemaal voor te gaan, kun je kiezen uit losse lessen of lespakketten. Wanneer je kiest voor een van de pakketten ben je uiteindelijk vaak wel goedkoper uit. De intake geeft een redelijke indicatie voor het aantal lessen dat je nodig zult hebben en mocht je toch eerder je rijbewijs halen, dan krijg je het bedrag gewoon teruggestort. De eerste lessen worden voornamelijk besteed aan het leren beheersen van de motor. Als dit op het gewenste niveau is, kan het examen voertuigbeheersing worden afgelegd. Ben je hiervoor geslaagd en heb je ook je theorie examen gehaald, dan kun je het examen verkeersdeelneming gaan afleggen.