Je theorie examen aanvragen op theoriegereserveerd.nl

Op de website Theoriegereserveerd.nl kun je heel simpel je theorie-examen aanvragen, zonder dat je hier een Digid voor nodig hebt. We willen het met onze site mogelijk maken voor iedereen om snel het theorie examen in te plannen. Je kunt bij ons je theorie examen inplannen voor auto, bromfiets, motor en taxi.

Hoe vraag je bij ons een theorie examen aan?

Via onze site een theorie examen inplannen bij het CBR is eenvoudig en binnen een paar minuten geregeld. Om te beginnen kies je welk theorie examen je nodig hebt en bij welke oproeplocatie je dit examen het liefst af wil laten nemen. Hierna vul je jouw gegevens in op onze site en reken je af via iDeal.
Je ontvangt van ons een mailtje ter bevestiging, waarna we je binnen een uur opbellen om de afspraak bij het CBR te maken. Meer is er niet nodig!

Extra service van Theoriegeserveerd.nl

Naast het inplannen van je theorie examen hebben we op onze site ook alle nodige hulpmiddelen, waarmee je jezelf op het examen voor kunt bereiden. We hebben theorieboeken en -examens te koop, en daarnaast ook meerdere online leermiddelen. Deze leermiddelen bestaan uit proefexamens die je op de site kunt maken om te zien hoever je kennis is gevorderd. Kortom: we bieden je alles wat je nodig hebt om straks succesvol je theorie examen te kunnen maken!