Brommer theorie aanvragen

Heb je goed geleerd en geoefend en ben je klaar om je theorie-examen te doen? Vraag dan je theorie-examen voor je brommer aan via www.theoriegereserveerd.nl. Dat kan heel gemakkelijk, zonder dat je een DigID nodig hebt. Het enige wat we van je willen weten is je BSN en je geboortedatum.

Voor wie

Je kunt het theorie-examen voor brommer aanvragen als je 15,5 jaar of ouder bent. Wil je gelijk na je 16e verjaardag brommer gaan rijden? Doe dan ongeveer 2 maanden vóór je 16e verjaardag examen. Je theorie-examen voor brommer is 1,5 jaar geldig, dus je hebt dan genoeg tijd om je praktijkexamen te halen.

Individueel examen

De meeste jongeren kunnen het theorie-examen doen in een groep. Spreek je geen Nederlands of Engels of niet goed genoeg om daarin examen te doen? Of presteer je beter als je in je eentje vragen moet beantwoorden? Dan kun je kiezen voor het individuele examen. Je moet zelf een officiële tolk regelen als je in een andere taal theorie-examen voor je brommer wilt afleggen.

Waar
Je kunt je theorie-examen voor je brommerrijbewijs reserveren bij www.theoriegereserveerd.nl en je kunt op alle CBR-locaties tentamen doen. De locaties zijn verspreid door het land, dus er is er vast ook wel eentje bij jou in de buurt.

Kosten
Theorie-examen voor je brommer bij ons aanvragen kost slechts €38,95 voor het groepsexamen. Wil je individueel examen doen of met een tolk? Dan betaal je €59,00.

Vraag nu aan
Vraag nu zonder DigID makkelijk je theorie-examen aan! Er is altijd voldoende plek en onze aanvraagprocedure is snel en efficiënt.