Autorijschool-vrancken.nl review

Ik heb altijd heel graag auto willen leren rijden en was de eerste les dan ook heel vooruitstrevend van start gegaan. Ik ben er vrij laat mee bgeonnen, was al 24. Ik heb nog 4 broertjes en zusjes en kon daardoor pas gaan lessen toen ik zelf goed verdiende. Vol enthousiasme heb ik me ingeschreven bij autorijschool-vrancken.nl en kon al binnen een week beginnen. Ik weet het nog goed, het was mijn eerste praktijkles met de auto; juist op het moment dat Laura me uitlegde waarom ik verder voor me uit moest kijken en niet naar de neus van de auto belandde ik bijna in de berm. Gelukkig maar dat er aan de intructeurskant ook pedalen zitten want het scheelde maar een haartje of ik had een verkeersbord omgemaaid.

Weg was alle overmoed van “dat doe ik wel even” want wat was ik me daar geschrokken! Nou zei Laura “een betere eerste les kan je niet hebben, zie je nou in wat voor een klein hoekje een ongeluk zit en je reed maar 40.” Met kloppend hard heb ik de eerste les afgereden. Het was een echter een ervaring om nooit te vergeten maar vooral de reactie van Laura was zo fijn. Stel je voor dat ze me uitgefoeterd had? Had ik helemaal over de kook gegaan. Met het examen was ik vanzelfsprekend zo ontzettend zenuwachtig dat ik bijna stond te klappertanden. Maar Laura doorbrak dat door met een knipoog tegen me te zeggen “je kan het meid, zolang je niet in de berm rijdt is er geen vuiltje aan de lucht”. Bedankt, autorijschool-vrancken.nl, ik heb het in 1 keer gehaald!